torsdag 23 april 2015

Två matcher spelades i söndags (19/4)

Bättre sent än aldrig....
Båda lagen var i farten förra söndagen. P98/99 mötte IFK Värnamo och P00 var i Tvååker och spelade.

Matchen i Värnamo har jag bara fått förklarad för mig och det låter som att det var en välspelad match. Motståndet var IFK:s U15 (bestående av killar födda 00 och 01), ett lag som jag vet att de satsar mycket på. Vi har mött detta lag en gång tidigare, då med vårt P00, och den matchen vann IFK med 4-0 och visade prov på stort fotbollskunnande. Denna matchen slutade oavgjort, 1-1, och om jag förstod det hela rätt så var det William som nickade i målet för BoSS. Mycket beröm till dessa killar från tränarhåll.

I Tvååker var det tyvärr inte spelet vi kom att ta med oss hem. Två skador och spel med en man mindre gjorde att denna match blev minst sagt märklig. Vi startade matchen bra, killarna försökte rulla boll på ett mycket snabbt underlag, de spelade sig ur svåra situationer och hotade ofta i djupledsspelet. I halvtid ledde BoSS atchen med 2-0. Ganska tidigt i andra halvlek fick vi en skada på Jesper, vilket gjorde att dagens enda avbytare fick hoppa in. Kort efter det bytet kolliderar Edward med en motståndarforward i en utrusning, det träffar riktigt illa och Edde blev liggande med svåra smärtor i bröstet. Tyvärr blev det så illa att ambulans fick tillkallas. Edde fick vara kvar över natten på sjukhuset för observation, men vi kan meddelad att Edde redan nu (en vecka senare) har repat sig mycket bra och deltagit lite lätt på idrotten i skolan. 
Vi fick avsluta matchen med en icke fullt så van målvakt och en man mindre på plan, vilket gjorde att Tvååker vände matchen. Dock ska det sägas att BoSS gjorde 3 mål med en man mindre på plan. Resultatet skrevs till slut till 6-5 till Tvååker.

Under söndagen 26/4 deltog flera spelare från BoSS i olika senior lag och de har fått mycket beröm från dessa tränare. Oscar H, Rasmus och Max var inringda till BIF:s reservlagsmatch mot GIS. 
Albin, William, Anton A, Edwin, Isak L och Thomas spelade för SGoIF:s reserver.
Isak S och Samuel spelade med SBK:s reserver.

I veckan drar seriespelet för båda lagen igång. På onsdag (29/4) åker P98/99 till Vaggeryd och spelar och på söndag (3/5) kommer Gransholm/Vederslöv på besök till Domarvallen kl 18:00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar